(?)

(Alle moordenaars werken vaak ook eens samen als één groep)
Moordenaarsgroep "Bloody Knifes"


Naam: Luca Decrase.
Leeftijd: 19.
Relatie: Luca heeft geen relatie.
Wapens: Messen, werpmessen en een zwaard. Hij kan ook goed vechten met zijn handen en voeten. Zijn zwaard raakt hij veel kwijt.
Familie: Heel zijn familie is gestorven wegens ziektes, de enige familie die hij nog heeft is zijn broer Nathan Decrase.
Uiterlijk: Luca is één van de knapste moordenaars die je ooit zult tegenkomen. Zijn twee ogen zijn van kleur verschillend: Het rechter oog is helderblauw met een donkerbruine rand eromheen, en zijn linker oog is donkergroen met 2 zwarte stippeltjes. Zijn haren zijn zwart en komen tot het begin van zijn nek, de puntjes van zijn haren staan vanachter een beetje naar boven. Luca's lengte is 1,82m lang. Als hij de stad in gaat zal hij nooit een pak aandoen, alleen voor als hij eens naar een feest in de stad wil gaan (Ookal mag hij dit niet). Ookal is hij knap, hij kan er soms eng uit zien.
Karakter: Luca is een echte flirter, hij flirt zelfs met vrouwen die al een relatie hebben en kan bijna elke vrouw krijgen met zijn geflirt, hij is er dus erg goed in. Als het hem eenmaal is gelukt gaat hij elke dag met haar afspreken en een relatie met haar hebben voor minstens 2 dagen, als deze dagen om zijn vermoord hij haar, toch dood hij niet veel en bedreigd haar zodat ze het niet doorverteld, soms heeft hij geweld ook nodig. Er is nog nooit iemand weten ontsnappen en het durven vertellen aan iemand. Luca is nooit bang en als hij iets wilt houd hij niet op voor hij dat heeft. Vrouwen vallen snel voor hem. Hij is goed in achtervolgen en je moet echt je best doen zodat hij je uiteindelijk uit het oog verliest, maar hij zal altijd blijven wachten op je tot hij je ziet. Maar voor het flirten: Als hij je voor de eerste keer ziet gaat hij je stalken en is hij overal waar jij bent en houd hij zijn ogen altijd gericht op jou.Naam: Cicelia (Achternaam onbekend).
Leeftijd: 24.
Relatie: Cicelia wil geen relatie.
Familie: Cicelia heeft haar hele familie één voor één vermoord.
Wapens: Pijl&boog, zwaard en mes. Handen en voeten vecht ze ook mee.
Uiterlijk: Cicelia's lange karamelbruine golvende haren vallen tot net op het midden van haar rug. Ze heeft lichtbruine ogen waarvan de vorm groot is. Ze heeft lange wimpers en een gezicht dat vaak dreigend staat. Ze is 1,80m.
Karakter: Cicelia wil altijd het laatste woord hebben. Ze duldt geen brutaliteit en tegenspraak en kan soms een glimlachje op haar dreigende gezicht toveren. Ze is snel bezorgd om de anderen van de groep. Ze is goed met in bomen te klimmen.


Naam: Isaac Moon.
Leeftijd: 20.
Relatie: Isaac is verliefd op Nettie in het geheim.
Familie: Isaac is weggelopen van huis.
Wapens: Messen en werpmessen. Hij vecht ook met handen en voeten.
Uiterlijk: Isaac heeft donkerblonde haren en donkergroene ogen. Hij is 1,72m lang en redelijk breed maar dun. Isaac heeft spieren en is heel sterk.
Karakter: Nettie is alles voor hem en het is zijn beste vriendin, ze staat bij hem voor iedereen, de twee hebben een onbreekbare band en zijn altijd bij elkaar. Als iemand Nettie iets aandoet zoekt hij diegene op en martelt hij het persoon tot hij vind dat het genoeg is. Hij toont nooit medelijden met zijn slachtoffers. Eigenlijk is hij een gevoelige jongen, maar als je hem "raakt" dan laat hij dat niet zien, hij probeert zich sterk te houden en doet alsof niks hem kan schelen. Isaac is zoiezo wel een goed persoon tegen de mensen die hij lief heeft. Hij is een geweldig goede vechter.


Naam: Nathan Decrase.
Leeftijd: 18.
Relatie: Nathan heeft in het geheim een relatie met Lucia Heaven.
Familie: Heel zijn familie is gestorven wegens ziektes, de enige die hij nog heeft is zijn broer Luca Decrase.
Wapens: Zwaard en messen. Ook vecht hij met zijn handen en voeten.
Uiterlijk: Nathan heeft donkerbruine haren die meestal in de war zitten, maar daardoor ziet hij er ook stoerder uit. Hij draagt altijd een ketting die hij vroeger al jongetje van zijn grootvader kreeg. Hij is redelijk gespierd met brede schouders. Zijn donkerbruine ogen staan goed bij zijn gezicht. Hij heeft een gekleurde huid omdat hij zo vaak oefenvecht buiten.
Karakter: Nathan is vaak op zijn hoede, altijd beschermend tegenover de weinige mensen die hij vertrouwt en van wie hij houdt. Hij zou alles doen voor zijn familie. Hij heeft een klein kantje aan hem dat ergens wel goed kan zijn, maar laat dat bij weinig mensen of zelfs gewoon niemand blijken. Hij hoort bij deze groep, zijn hele familie zitten hier al generaties lang en hij zou voor niets willen ruilen. Hij zal zijn geliefde Lucia altijd beschermen, zelfs voor de andere moordenaars. Hij doet er alles aan om haar gelukkig te maken voor zover dat kan, want hij heeft niets te bieden, hij weet dat ze niet voor altijd bij hem kan zijn en dan komt zijn betere kant naar boven die hij heel erg diep en goed verbergt. Voor de rest geeft hij nergens om en zou hij moorden zonder te knipperen, degene die hem in de weg staan, zullen best al een voorsprong nemen. Hij heeft er een bloedhekel aan dat Donata Heaven weet over de relatie tussen Lucia en hem, de twee haten elkaar. Van iedereen let Nathan het meeste op Nettie wegens het "Junior" zijn, hierdoor heeft hij een goede band met haar.


Naam: Melinda Sky.
Leeftijd: 16.
Relatie: Melinda heeft een oogje op Nathan, maar hij niet op haar.
Familie: Melinda heeft geen familie.
Wapens: Fintlock en messen. Ze vecht ook met handen en voeten.
Uiterlijk: Melinda heeft lange rode stijle haren en bruine ogen. Ze ziet er heel onschuldig uit waar ze zeker gebruik van maakt. Ze is 1,64m. Haar ogen zijn van vorm groot.
Karakter: Melinda was ooit één van de flirtslachtoffers van Luca, maar de anderen weigerde het Luca omdat ze wisten dat ze haar goed konden gebruiken en ze waarscheinlijk een goede moordenaar zou kunnen zijn. Sindsdien is ze een moordenaar en is dan ook een goede, wat de anderen juist hadden. Soms word haar onschuldigheid gebruikt maar het werkt jammer genoeg niet altijd. Ze heeft altijd een lach op haar gezicht en zult haar niet snel kwaad of verdrietig zien, ze bekijkt het leven van de positieve kant. Ze is erg loyaal aan de andere moordenaars en ziet hen als een soort van familie. Dingen of personen die haar in de weg zitten, martelt of vermoord ze direct zonder te twijfelen. Ze is altijd op haar hoede. Melinda is heel goed met in bomen te klimmen.

---------------------------------------
Moordenaarsgroep "Dark Crows"


Naam: Naracota Avery.
Leeftijd: 21.
Relatie: Naracota heeft geen relatie.
Familie: Haar ouders zijn gestorven en ze beschouwd Cayleb als haar broer.
Wapens: Naracota draagt altijd een schede met allerlei soorten messen die ze verbergt, verder heeft ze nog messen op sommige plekken zitten voor noodgevallen. Handen voeten vecht ze ook mee.
Uiterlijk: Naracota is op het eerste gezicht maar een arme onschuldige vrouw met lange zwarte haren dat ongeveer tot op haar heupen hangt, ze heeft een strak gezicht met een lang litteken dat over haar oog gaat, haar ogen zijn lichtblauw en lijken bijna grijs. Door het leven in het bos is ze verder vrijwel bijna helemaal uitgemergeld maar als je beter kijkt kun je de spieren zien die over haar dunne armen en benen lopen. Ze draagt bijna altijd een zwart/grijs jurkje waarvan de onderkant half is afgescheurd zodat ze makkelijker kan bewegen er in. Ze is 1,78m.
Karakter: Naracota heeft een soort van verknipt karakter, ze weet vaak niet hoe ze zich moet gedragen. Op straat is ze meestal rustig en kalm en laat nauwlijks merken wat ze wil. Maar als je haar uitdaagt gaat ze hier dan ook vaak op in en laat dan niks van diegene over. Cayleb weerhoud Naracota vaak als ze te ver gaat. Ze houdt er ook van om de rijkere mensen angst aan te jagen.


Naam: Cayleb Vivaldi.
Leeftijd: 23.
Relatie: Cayleb heeft geen relatie.
Familie: Zijn moeder en broers die hij achtergelaten heeft. Hij beschouwd Naracota als zijn zus.
Wapens: Cayleb draagt altijd een hamer aan zijn schede, die hij ook verbergt. Verder heeft hij nog een groot jachtmes en een gewoon mes. Handen en voeten vecht hij ook mee.
Uiterlijk: Cayleb heeft korte donkerblonde haren dat soms op de gekste manieren zit, hij doet dan ook niet veel aan zijn uiterlijk. Hij heeft zachtgroene ogen en is dan ook niet lelijk, hij is ongeveer 1,98m lang en heeft op het eerste gezicht een vrij slungelig lichaam en lijkt dan ook erg onhandig, maar uiterlijk bedriegt. Hij trekt zich niks aan van wat anderen dragen qua pakken en dergelijke, Cayleb draagt wat hij zelf wil en haat het om de hele dag in een pak rond te lopen. Hij loopt meestal in losse kleding wat hem het beste uitkomt.
Karakter: Cayleb is vaak op zijn hoede en vertrouwt dan ook bijna niemand, maar als je hem beter kent is hij aardig en gedraagt zich soms klungelig. Als het om moorden gaat leeft hij zich helemaal uit maar hij kent geen grenzen en weerhoud Naracota als ze te ver gaat. Hij heeft er gewoon lol aan, voor hem is moorden hetzelfde als verstoppertje, jij verbergt je en hij vindt je. Hij weet heel goed hoe hij zich eng kan gedragen.


Naam: Nettie Beylen.
Leeftijd: 16.
Relatie: Nettie is verliefd op Isaac in het geheim.
Familie: Jayden Beyle is haar broer. Nettie zoekt zoals haar broer de rest van haar familie altijd in de stad. Wat ze niet weet is dat haar familie eigenlijk vermoord is door alle andere moordenaars, ieder van hen houden dit geheim voor Nettie omdat ze de gevolgen weten, zelfs Isaac deed het. 
Wapen: Werpmessen en messen. Met handen en voeten kan ze ook goed vechten.
Uiterlijk: Nettie heeft lange donkerbruine stijle haren en haar ogen zijn bruin, bijna zwart. Ze heeft een hartvormig gezicht en een mooi figuur. Ze kleedt zich heel goed maar nog wel donker. Nettie haar lengte is 1,57m.
Karakter: Nettie is eigenlijk een "junior" ze is nog maar net bij de moordenaars en begrijpt alles nog niet goed. Daarom is ze de liefste moordenaar, ze laat mensen soms zelfs gaan wat voor problemen kan zorgen bij de andere moordenaars. Voor haar draait haar leven niet alleen om moorden en stelen, ze houdt ervan om nog plezier te maken en even weg te zijn van het moordenaar zijn. Ze is veel op zoek naar haar familie, wat haar grootste reden is om in de stad te komen. Ze heeft het vertrouwen van een paar bewakers zo weten te winnen dat ze de stad altijd in mag om haar familie te zoeken. Ze kan soms compleet veranderen in een arrogante bitch die veel ruzie maakt en gevaarlijk word, het gebeurd veel dat als ze in zo'n bui is en iemand vermoord dat ze beseft hoe slecht ze bezig is, en word zowat depressief. De andere moordenaars houden altijd een oogje in het zeil op haar, ook die van de andere groep. Ook beseffen ze dat Nettie ooit wel er achter zal komen over haar familie en dat zij hen hebben vermoord, en weten dat ze het zelf zullen moeten zeggen of haar erachter moeten laten komen, ze weten de gevolgen. Ze is iemand die eigenlijk niet wil doden. Jayden en Mercy letten het meeste op haar wegens het "junior" zijn, hierdoor heeft ze een goede band gekregen met Mercy. Nettie heeft een grote passie voor piano spelen. Ze word veel gedwongen om iemand te vermoorden door de andere moordenaars, soms doet ze het en soms niet.


Naam: Mercy Belway.
Leeftijd: 19.
Relatie: Mercy heeft geen relatie.
Familie: Mercy heeft haar familie nooit gekent.
Wapens: Strijdbijl, mes en pijl&boog. Handen en voeten vecht ze ook mee.
Uiterlijk: Mercy heeft lange blonde haren, een paar haren verbergen altijd haar voorhoofd. Ze heeft helderblauwe ogen. Haar ogen zijn groot en haar wimpers zijn redelijk lang. Ze is heel knap en haar lengte is 1,65. Mercy heeft volle lichtroze lippen en een mooie lach.
Karakter: Mercy kan niet tegen plagen, ze heeft er een hekel aan. Ze heeft sadistische humor waar haar vrienden mee lachen, ookal zegt ze het vaak serieus. Ze is heel arrogant en dol op martelen, hierdoor is ze heel moordlustig geworden. Ze word snel kwaad en blijft dat dan ook voor een tijdje. Mercy is altijd degene die de andere moordenaar irriteert (Wat ze graag doet) en kwaad maakt, ze reageert vaak kortaf. Toch kan ze als ze echt wil een schat zijn tegenover hun, maar het probleem is dat ze niet zo goed weet hoe ze zich tegen wie moet gedragen.


Naam: Jayden Beylen.
Leeftijd: 19.
Relatie: Jayden heeft geen relatie.
Familie: Nettie Beylen is zijn zus. Jayden zoekt zoals zijn zus de rest van de familie maar doet dit op de achtergond, dus het lijkt voor iedereen alsof het hem niet kan schelen. Wat hij niet weet is dat zijn familie is vermoord door alle andere moordenaars, ieder van hen houd dit geheim voor voor Jayden.
Wapens: Fintlock en messen. Ook vecht hij met zijn handen en voeten.
Uiterlijk: Jayden heeft korte zwarte haren, een paar haarlokken vooraan die in een kuif staan zijn blond. Hij heeft donkerbruine, bijna zwarte, ogen. Hij is heel gespierd, knap en sterk. Zijn lengte is 1,83m. Hij kan er heel dreigend en eng uitzien als hij dat zelf wil. Hij heeft een stoppelbaard.
Uiterlijk: Jayden is dol op martelen, en vaak mag hij dan van de andere moordenaars martelen. Hij is ook altijd degene die de gekozen persoon in de martelkamer mag opsluiten. Als hij eenmaal een het martelen is, weet hij niet goed wanneer hij moet stoppen. Hij is serieus en houdt ook nog van martelen. Hij is langer bij de moordenaars dan Nettie en heeft dan ook meer ervaring dan haar. Hij weet hoe Nettie over het moorden een beetje denkt, dus dwingt haar veel om te doden, soms doet ze dit dan niet en soms wel. Mercy en hij letten het meeste op Nettie wegens het "Junior" zijn. Hij maakt veel droge grappen en echte moordenaars grappen. Hij kan het erg goed vinden met Luca en Nathan, maar Cayleb is zijn beste vriend. Jayden gaat altijd op pad met Cayleb en zijn samen een goed team. Hij noemt vrouwen altijd schat of één van al dat soort andere namen. In het begin dat mensen uit de stad hem zien zijn ze doodsbang voor hem, ze durven niet te spreken tegen hem en worden al bang als hij naar hen kijkt. Jayden maakt veel ruzie met Cicelia en redelijk veel met Nettie. Hij is goed met in bomen te klimmen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 

 

  
 
 
 
 
 
 

.